Begunstigersactiviteit 2017

Op zondag 10 september 2017 vindt de begunstigersactiviteit 2017 plaats. Het betreft een fietstocht van (enkele afstand) 8 kilometer aan de zuidkant van Hilversum.

Aan de activiteit zijn voor begunstigers (met maximaal één genodigde) geen kosten verbonden.

We vertrekken in één of twee groepen en bezoeken een aantal landgoederen. De eigenaren geven zelf uitleg over hun landgoed en de beheers aspecten ervan.

We vertrekken vanaf een punt, waar beperkte parkeerruimte is. Gelieve dan ook op de fiets te komen. De exacte vertrektijd ligt nog niet vast; dit heeft te maken met de belangstelling (wel of niet twee groepen), maar ook met de precieze openingstijden van het (eerste) landgoed. Reken op een eerste verzamelmoment van 11:00 uur.

Ter indicatie: we doen 5 punten aan, met steeds ca. 20 minuten uitleg; de enkele afstand is ca. 8 kilometer, dus reken op in ieder geval 2½  uur, plus fietstijd naar verzamelpunt en weer naar huis.

Meld u via het rechtstreeks toegestuurde ontvangen aanmeldformulier of gebruik bijgaande Algemeen aanmeldformulier. Of via ons e-mail adres [rpfondsGenE@gmail.com] of het contactformulier op de website: graag totaal aantal personen opgeven.

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving en rond medio augustus separaat nadere informatie over plaats en tijdstip.

 

Géén begunstiger en geïnteresseerd? Meld u als begunstiger via het contactformulier voor (minimaal) € 15,00 per jaar en maak (voor het eerste jaar, inclusief bijdrage in de kosten) een bedrag van (minimaal) € 20,00 over naar rekening NL90 RABO 0308 4800 66 tnv Stichting Rijwielpadenfonds G+E, Bussum onder vermelding van actie 2017. Betaling uiterlijk eind juni.
Vergeet niet het aantal personen dat meedoet aan de fietstocht te melden.

Comments are closed