Contact

 —NB— Zie ook Fusiebericht van 30 april 2021


Onderstaande contact-formulier kunt u gebruiken voor:

 1. het stellen van een vraag of het maken van een opmerking,
 2. het opgeven voor (jaarlijkse) automatisch incasso of
 3. de aanmelding als begunstiger.

Als u documenten digitaal wilt meesturen (bijvoorbeeld een ondertekend document voor periodieke giften), dan gelieve u gebruik te maken van het email adres: rpfonds.GenE@gmail.com.

Als u contact zoekt graag vermelden in het vrije tekstveld uw:

 • adres,
 • postcode en woonplaats,
 • indien bestaande begunstiger, dan graag het begunstiger nummer (niet verplicht) vermelden en
 • indien u kiest voor begunstiging met (jaarlijkse) automatische incasso: het rekeningnummer (bij voorkeur in IBAN-vorm).

Als (nieuwe) begunstiger kunt u kiezen uit de volgende begunstiging; graag uw keuze aanvinken (achter de betreffende omschrijving):

  Bij aanmelden als begunstiger graag aanvinken wat van toepassing is en bij 'Uw bericht' uw volledige adres, bankrekeningnummer en telefoonnummer opgeven.
  Voor nieuwe begustigers vanaf 2021 geldt dat de jaarbijdrage € 16,50 is; voor bestaande begunstigers met jaarbijdrage is voor 2021 nog sprake van een minimum bijdrage van € 15,00.
  Nieuwe begunstiger met jaar-incasso @ € 16,50Nieuwe begunstiger met eigen jaarbijdrage van minimum € 16,50

  Uw naam (verplicht)

  Uw email adres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  N.B. Het maken van een opmerking via het contactformulier (hierboven) verschijnt niet op de website; dit is dus bij uitstek de manier om contact te leggen met de stichting over privé zaken. Indien u een reactie (hieronder) plaats verschijnt deze in principe wel op de website; dit is dus meer geeigend als u een discussie wilt voeren.

  Geef een antwoord